Fotos d’estudi (2)
6 d'agost de 2013
Gibraltar
10 d'agost de 2013
Show all

img186    Durant el present any s’està celebrant el centenari del naixement del poeta i dramaturg català Salvador Espriu (Santa Coloma de Farners, 10-7-1913; Barcelona, 22-2-85). El primer acte commemoratiu tingué lloc al Palau de la Música Catalana el proppassat 23 de gener, amb un espectacle teatral, musical i poètic dirigit per Xavier Albertí.

   Des del món de la filatèlia i del col.leccionisme en general, val a dir que la Societat Filatèlica Gironina organitzà a la seva vila natal el 16 de juliol de 1986 una important exposició amb motiu de l’aparició d’un segell de correus espanyol en honor d’Espriu.

img192img193

   Hi podríem parlar abastament sobre el personatge, però ho deixem aqui per no extendre’ns massa; aìxò sì, tot oferint-los del nostre arxiu una imatge del gran poeta català, i alguns records filatèlics de l’esmentada exposició. I com a anècdota, afegir-hi que aquest que hi escriu, resideix al carrer Salvador Espriu de Cassà de la Selva.

  Xavier