Teresa Berganza, la mezzosoprano
26 d'agost de 2013
La cultura del vino (I)
6 de setembre de 2013
Show all

        Anit el Barça conquerí un nou títol, la supercopa espanyola, davant de l’Atlètic de Madrid. Així doncs, un dels seus capitans, en Xavi Hernández, acaba de sumar al seu extens palmarès un altre trofeu, tot refermant la condició de col.leccionista de títols. I per descomptat amb el mèrit conjunt de tots els seus companys, directius, i seguidors.

       Un fons enciclopèdic com aquest del Catalunya Postal, pot arribar a abastar centenars de temàtiques, ja d’entrada distribuïdes totes elles en unes grans àrees, com per exemple la dels Esports en gral. Al seu torn, hi ha un seguit de sotstemàtiques, com la del fútbol precisament, l’anomenat “esport rei”. I encara més i dins d’aquesta disciplina, altres branques com les dedicades als clubs, als terrenys de joc i estadis, als jugadors, a les seleccions…

img229

     De la nostra col.lecció que tracta concretament del F.C.Barcelona, en seleccionem aquestes d’imatges: L’equip que es proclamà campió d’Espanya l’any 1926; una foto dels primers temps del gran Kubala; i la targeta commemorativa de les cinc copes aconseguides la temporada 52-53.

   Xavier