La nostra família
23 d'octubre de 2013
El periodista Gonzalo Garrido
25 d'octubre de 2013
Show all

       Com no podia ser d’una altra manera, un capítol prioritari de tots els fons del Catalunya Postal és el del tema catalanista, en tota la seva extensió. Un dels apartats d’aquesta gran àrea és el de les sardanes, el folklore català per antonomàsia.

      Aquests dies estem col.laborant amb el músic olotí Josep Loredo, extraordinari documentalista i cercador d’imatges i d’informació relativa a aquest món en particular, que al seu web ofereix una gran enciclopèdia construïda amb molt de mèrit i perseverança. Tot aprofitant que acabem d’escanejar-li diverses peces al.lusives, les hi passem igualment pel nostre blog. Hi destacaríem la partitura original -de puny i lletra- que Enric Morera dedicà al gran Pep Ventura.

w-img294w-img295

     El nostre  material disponible conforma centenars de petits documents i imatges, tots ells  d’època i presentats en el seu suport original. Fugim de reproduccions i de descarregades diverses. Molt lluny de la nostra intenció allò de donar “gat per llebre”.

   Xavier