La dona gironina
30 de juny de 2014
Tipus del país
28 de juliol de 2014
Show all

       Diumenge passat es clausurà la XVIII Mostra del Col.leccionisme de Quart, on hi participem des de la primera edició. Enguany, la nostra aportació ha estat de postals brodades, i de còmics antics, dels anys 30 i 40.

    Pel que fa a les postals brodades, vam triar les corresponents al regionalisme català, espanyol i europeo, tot començant per les quatre províncies catalanes, i una breu representació de la resta dels territoris esmentats, fins a un total de 98 exemplars.

resized_img266 resized_img267 resized_img268

    Aquest apartat de les cartolines brodades, com així mateix el de les confeccionades en materials ben diversos i aliens al purament paper, conformen un món realment ensisador, màgic i molt enriquidor per al col.leccionista, per la seva raresa en molts casos, i pel valor artístic i artesanal en la seva generalitat.

   Xavier