Targetes amb cabells humans i plomes d’aus
2 de març de 2015
Romàntiques amb un sobret afegit
3 de març de 2015
Show all

    La majoria de les postals metàl.liques es fabricaren a base d’alumini, amb la qual cosa facilitarien especialment la possibilitat de poder-les trametre per mitjà del correu. Aquí hi podem veure dues de dedicades a artistes de l’espectacle como ara l’espanyola Maria Guerrero, i d’altra banda la francesa Stratzaert (aquesta, circulada des de Maó (Menorca) el 24 d’octubre del 1905.

img217

   D’altres peces publiciten topografia, com ara aquestes corresponents a ciutats costaneres americanes amb un incipient turisme -tinguem en compte que estem parlant d’uns 110 o 115 anys -.  I finalment, ensenyem un exemplar excepcional, en metall de ferro, molt pesant efectivament, i lacat en el seu anvers per poder mostrar una bonica imatge femenina.

img220 img219

    Tot un espectacle per a la vista, i un tema de gran atractiu per als col.leccionistes avançats atesa la raresa d’aquest material, molt escàs i força delicat quant a la seva conservació.     Xavier