IV Centenari de William Shakespeare
20 d'abril de 2016
Els “bouquinistes” de Paris
23 d'abril de 2016
Show all

La primera borsa com es deia llavors, o “mercadillos” o encants tal com se’ls anomena actualment, de la capital francesa, enregistrava aquesta imatge que us hi mostrem. Datada d’uns 120 anys enrere, podem observar a la instantània la categoria social del personal, gent de totes les edats, però elegantment vestits i tocats amb un bombí al cap. Senyal aquest d’un clar elitisme evidentment, tot i que amb els anys la filatèlia es convertiria en el primer, el més popular i assequible esbarjo cultural del món sencer.

La fotografía és del parisí Charles Deliu, i es tracta d’una peça original, de major tamany, no postal i consegüentment no comercialitzada, la qual la tenim ubicada en un dels àlbums dedicats a mercats i exposicions de col.leccionisme en general.  Xavier

Marca_Aiguaimg530_1