Schubertíada sense Schubert ?
22 d'agost de 2018
Centenari del final de la Gran Guerra
10 de novembre de 2018
Show all

Tal com podrà comprovar el visitant del nostre web i del seu Blog, en els darrers temps no ens prodiguem gaire quant a les acostumades entrades. No obstant això, continua l’activitat sense defallir, amb entrades a diari de material, i amb les col·laboracions periodístiques i de suport a diversos butlletins d’entitats, així com la participació en el grup de recerca històrica de Cassà, i l’aportació a altres institucions que així ens ho demanen.

Pràcticament a diari utilitzen el FACEBOOK, per la comoditat, la rapidesa, i la intercomunicació amb els visitants i els amics. Us en recomanem un cop més doncs, l’entrada a la nostra pàgina – Xavier Romero – d’aquest mitjà tan popular i universal.

img20181110_19522715

Recordar-vos per altra banda, que el mitjà més pràctic per comunicar-nos és l’email xavier@catalunyapostal.cat. Ens podeu demanar tot allò que necessiteu pel que fa a documentació escrita, fotogràfica i il·lustrada, de qualsevol tema i localització, en la seguretat de que si està a la nostra mà, us podrem atendre amb molt de gust.

Xavier

P.D. tal com venim fent en arribar les darreres dates de l’any, incorporarem a l’Entrada del web un altre lot d’imatges ben diverses.