Històries de cupletistes
17 de novembre de 2018
Primer trimestre del 2019
11 de març de 2019
Show all

Tal com hem vingut comentant en els darreres setmanes i mesos, estem celebrant els 50 anys d’activitat pública -periodisme, col·leccionisme, dinamització cultural -, anys 1968-2018. L’avantatge d’haver començat de ben jove, als 15 anys, fa que a hores d’ara encara mantinguem el que se sol dir la pistonada…, i amb l’experiència, l’obra realitzada, la gent coneguda, i tota la il·lussió del món per emprar la jubilació laboral en aquesta tasca, voluntària però enriquidora, per a la qual necessitaríem 40 hores al dia.

img20190101_18585345       Continuem plenament amb els contactes, proveïdors i les entrades de material documental i especialment cartòfil, i per a la feina corresponent només hi ha dues mans, i sense incentius crematístics ni ajudes de cap mena. Fins que el cos aguanti ¡

img20181223_17100951

Seguim amb la pàgina de Col·leccionisme del Dominical del Diari de Girona, la secció més antiga del rotatiu, des de l’any 1982 ininterrompudament. Igualment, amb les col·laboracions amb revistes i butlletins socials d’entitats filatèliques i de col·leccio- nisme, amb l’enriquiment documental de tants de temes històrics i de cultura general, amb les exposicions, les conferències, i la imminent publicació de dos nous llibres, aquests dedicats a la cartofilia, i al col·leccionisme popular en la seva generalitat.

Marca_Aiguaimg595_1

 

I com sempre així mateix, atorgant tota l’atenció que es mereix la nostra prioritat, la relacionada amb la temàtica catalanista en tota la seva extensió.

Marca_Aiguaimg966_2 Marca_Aiguaimg967_3

Molt Bon Any Nou, seguidors del Catalunya Postal, i us recomanem un cop més que visiteu en Facebook el nostre portal Xavier Romero, on gairebé a diari hi estem entrant temes tant personals com a del col·leccionisme i la història propera en gral.

Xavier