L’efecte postal més complet
15 d'octubre de 2008
Com visitar el Museu
30 d'octubre de 2008
Show all

Aquest dimarts ha estat inaugurada al claustre de la Diputació provincial la 50a exposició filatèlica que organitza la Societat Filatèlica Gironina amb motiu de les fires i festes de Sant Narcís.

Enguany i coincidint amb el centenari del bateig de la Costa Brava, totes les aportacions tant filatèliques com a cartòfiles i documentals, han estat preparades tenint com a epicentre precisament la costa gironina.   En el cas del Museu Catalunya Postal, la nostra participació ve expressada en un seguit de targetes tant costumistes com a topogràfiques, que recorren des de Blanes i fins a Port-Bou aquest ensisador litoral de les nostres comarques.

Fins al 2 de novembre es podrà visitar la mostra, que per altra banda hom veu complementada amb una altra exhibició, aquesta tenint per marc el saló de Plens de l’Ajuntament de Girona, i dedicada al col.leccionisme en general.