Represa dels escrits
8 de gener de 2009
Festa major de Cassà (2ª)
27 de maig de 2009
Show all

Amics del Museu de la Postal:

Com podreu veure, passen els dies i les setmanes, i no dóno senyals de vida al blog, motivat com he dit en alguna ocasió anterior, per manca de temps. El Museu continua viu; ahir mateix vaig rebre d’un proveïdor d’Anglaterra un paquet amb 2.300 targetes; i vinc col.laborant a diversos estaments: exposició de col.leccionisme de Sta. Cristina d’Aro -tota l’actual setmana-; expo de Quart amb un centenar de participants per al proper juliol; deixar al Diari de Girona una selecció de 96 antigues postals gironines per al seu col.leccionable, que acabarà en breus dies; i la col.laboració amb la revista filatèlica i numismàtica de referència en parla hispana, EL ECO, amb seu a Pamplona -una col.laboració a dues pàgines mensuals parlant de Cartofilia, tal com ja ho vaig fer durant uns anys recentment. A més a més, la pàgina de Col.leccionisme al Dominical del Diari de Girona, espai on totes les il.lustracions que hi apareixen surten de l’arxiu personal, englobat en el Museu Catalunya Postal.

POSTAL DE SANT JORDI:  Amb motiu de la célebració del dia del nostre patró Sant Jordi, vaig reproduir en forma de postal l’original que fa uns anys em va obsequiar l’artista gironí -ja traspassat- Carles Vivó. Ha estat