Festa major de Cassà (2ª)
27 de maig de 2009
Exposicions de la tardor
9 d'octubre de 2009
Show all

Benvolguts seguidors del Museu de la Postal. Potser donem aquesta impressió, la d’estar passant un any sabàtic, per allò de no mantenir una continuitat gairebé diària en el Blog.

En part sí, i en part no; ens hi expliquem: Per la coincidència d’altres compromisos passatgers no hi disposem de prou temps per al contacte regular; ara bé, sí que segueixen les entrades de material, i les participacions en exposicions. Fa uns dies, a la XIII Mostra de Col.leccionisme de Quart; ara, preparant la del setembre a Sant Feliu de Guíxols; i també per al mateix mes, a Cassà de la Selva, amb motiu de la Fira de Santa Tecla, una petita exhibició de documentació en homenatge i recordatori del Tren de Sant Feliu (1969-2009).

Podeu consultar la nostra web, i us recomanem la www.giromus.cat (mireu per localitats, i al menu d’entrada, per Personatges.

Molt bones vacances i dies d’estiu a tothom. Ben cordialment.   Xavier Romero