Any sabàtic?
29 de juliol de 2009
Dues medalles més
17 d'octubre de 2009
Show all

Com podreu comprovar els seguidors del Museu de la Postal, tenim darrerament el blog semi paralitzat, per les raons que ja anteriorment us hem explicat.  Tanmateix l’activitat no s’atura pas, i estem participant aquests dies en un seguit d’exposicions, a tots els nivells:

L’Exfilna’09, de Irun (l’anual estatal)

La VI Expofil Catalana, a Vilanova i la Geltru (amb orgull us podem dir que aquest periodista filatèlic va obtenir el Gran Premi de secció, amb felicitació del jurat, a la primera edició del campionat catalá -Tordera, 1985-, i que a la última trobada, també Tordera, any 2008, vam guanyar una medalla d’or.

Aquests dies a Sant Feliu de Guíxols, amb els companys d’aquella Agrupació, tenim exposades postals antigues de la Costa Brava -per homenatjar el seu centenari-. La revista d’aquesta associació és la més important de les comarques gironines, i de les primeres del país. Un seguit d’articles de divrses temàtiques, ben il.lustrats, s’hi ofereixen. La nostra col.laboració d’aquest any tracta de Josep Pla i la Costa Brava.

A Cassà de la Selva, per la recent Fira de Santa Tecla vam mostrar postals i documentació diversa del Tren de Sant Feliu, per commemorar el 40è aniversari de la seva clausura.

A Girona, per Fires, la nostra aportació tractarà de documentació sobre Isaac Albèniz, amb motiu del centenari.

A la revista El Eco Filatélico, la de major solera de parla hispana, continuem amb els articles sobre Cartofilia, haven estat el d’aquest mes “¿Cuál es el valor de las postales?”. Mentre que al Diari de Girona, cada diumenge podeu llegir la pàgina de Col.leccionisme, que apareix ininterrompudament des de l’any 1982.

A Torroella de Montgrí es prepara per a finals de novembre la seva exposició anual; també hi col.laborem amb un article a la seva revista, i possiblement també amb col.leccions.

Una cordial salutació als nostres seguidors, i ja teniu el mail per contactar. També recomanem visitar la www.giromus.cat,  entreu en Personatges -Xavier Romero-, i per localitats -Cassà de la Selva-.