Dues medalles més
17 d'octubre de 2009
Buen Año 2010
7 de gener de 2010
Show all

Amics i seguidors del Museu de la Postal, molt Bon Any a tothom.

Com podreu comprovar no hi escrivim gaire en el Blog, motivat per la sobrecàrrega de feina dels darrers temps. Malgrat això la Col.lecció i l’Arxiu romanen ben vius, amb entrades contínues de material, alhora que deixem peces per reproduir-les sempre que ens en són demanades. Igualment, estem oberts a qualsevol mena de transacció i d’intercanvi.

Per comunicar-vos amb nosaltres, us recomanem l’email, amb la promesa d’una immediata contesta.

Un dels vells projectes que tenim al cap és el de la creació del Club d’Amics del Museu Catalunya Postal. Potser d’aqui a unes setmanes ja podrem  enllestir-ho, sense cap cost per als interessats en inscriure’s. Un dels avantatges, serà el de rebre gratuïtament totes les targetes que siguin emeses pel Museu.

Exposicions: La temporada sol començar allà pel mes de maig, tot i que per Sant Jordi es podria preparar alguna cosa. Us hi mantindrem degudament informats.

Cordials salutacions a tots els seguidors de les targetes postals, i dels documents històrics.

Xavier Romero