Buen Año 2011
27 de desembre de 2010
Mucha actividad: Mercadillos y exposiciones
8 de juliol de 2011
Show all

Amics i seguidors del Catalunya Postal:

Ja falta menys…¡  En un mes deixaré la tasca municipal en la qual he participat durant aquesta legislatura que acaba, i podré disposar de més temps per a activitats personals, d’entre elles les que genera el Museu Catalunya Postal, amb tot un seguit de properes exposicions col.lectives que ja s’estan preparant.

La última fira visitada va ser la del Cop d’Ull de Banyoles, dilluns de Pasqüa, segurament la més tradicional de les que es convoquen a la demarcació gironina. Vaig trobar material ben curiós: fotos de catalans il.lustres com ara en Salvador Espriu; fotos amb dedicatòria inclosa d’artistes com l’Enric Guitart; una carpeta amb làmines sobre el tema Suro editada l’any 1895 pel cassanenc Primitiu Artigas; i postals de diferents punts gironins, entre d’altres.

Per altra banda continua l’entrada de material, de diverses procedències, que va proveint les moltes temàtiques que tenim obertes.

Veureu que hi hem afegit 10 postals més a la presentació d’aquest web, juntament amb la que vam editar l’any 2008 amb motiu de complir els 40 anys d’activitat

Que tingueu molt bona primavera, i fins aviat

Xavier