Y Correos bajó la persiana …
29 de desembre de 2012
Avui fa 60 anys
29 de gener de 2013
Show all

        Bon Any. Feliz Año Nuevo. Urte Berri on. Feliz Ano Novo. Bonne Année. Gutes Jahr. Good Year. Buon Anno.

        Tot escoltant en aquest precís moment el Danubi Blau, la peça emblemàtica de tots els valsos de la família Strauss, i del concert d’Any Nou que la Filarmònica de Viena ofereix any rere any, i que és servit mitjançant la televisió a tot l’orb, aprofitem per desitjar-vos a tothom una bona entrada d’any, i que el desenvolupament d’aquest us depari benestar, pau, salut i èxits.

        I és precisament aquest magnífic ambient musical el que ens suggereix a repassar amb major atenció la documentació i les postals de la temàtica, però centrada en l’apartat de l’obra dels Strauss, als quals hi dedicarem el proper article de Col.leccionisme del Dominical del Diari de Girona. Per descomptat que incidint en el personatge central, en el patriarca de la nissaga, en Johann, nascut i mort a la capital austríaca (1825-1899).

      Un any més continuem amb l’activitat del Catalunya Postal, amb una  gairebé diària entrada de material, tot i que com ja hem comentat aquí anteriorment, el handicap, el punt feble considerem que encara el tenim en el tema informàtic, pendents sempre d’una més profusa actualització del web, de traduccions simultànies, i d’altres informacions que ens en són sol.licitades, i que de moment i personalitzadament les hi venim contestant via email.

     En un altre ordre de coses, hi trobem a faltar durant les dates nadalenques exposicions públiques o privades, individuals o col.lectives, que facin divulgació de tot aquest món documental, en qualsevol de les seves variants. I no hi hauria d’haver excuses de tipus econòmic, atès que els municipis i altres institucions disposen de prou infraestructures com per muntar sense cap cost afegit les exhibicions, i que el material és cedit pels col.leccionistes de manera desinteressada. Fins i tot aquests mateixos solen cuidar-se del guió, del muntatge i d’altres detalls, i tant polítics, com a tècnics i funcionaris no n’haurien de patir en tal sentit. Ni s’hi haurien de trencar el cap, ni haver de treballar-hi més del compte.

     Xavier