Periodista olímpic
8 de setembre de 2013
Filatelia y carteros
2 d'octubre de 2013
Show all

     Ens trobem a les vigílies d’una altra Diana Nacional de Catalunya, i a les portes ja d’aquella altra, la de l’any vinent, que en coincidir amb el tercer centenari de l’11 de setembre de 1714, es convertirà en una avinentesa cabdal i segurament en punt de partida de canvis pel que fa a l’actual situació política, espanyola i europea.

   De l’àmplia col.lecció documental del Catalunya Postal, resulta obvi i evident que la temàtica preferent és precisament la catalanista, la que tracta d’aquest país en tota la seva extensió i diversitat històrica. Després de més de 40 anys d’anar recollint material, ens congratulem de poder comptar amb diversos milers de petits documents, majoritàriament aquests en forma de targeta postal, exemplars tots ells que amb molt de gust hem vingut presentant mitjançant exposicions individuals, col.lectives, i com no a través de les nostres col.laboracions periodístiques.

img238img239img240img241img242img243

  No hi mostrem gaires peces per raons tècniques, però n’hem triat aquestes, que esperem que us agradin. I com sempre diem, el nostre fons resta a disposició de totes aquelles entitats i persones que se sentin interessades.  Visca Catalunya ¡

  Xavier