President Kennedy
22 de novembre de 2013
Etnografia mundial
28 de novembre de 2013
Show all

      Avui dia 22 se celebra la diada de Santa Cecília, patrona mundial de la música. Fins a fa pocs anys, l’efemèride era motiu de gran celebració, quan el músic i les seves actuacions en viu proliferaven d’allò més i n’eren més considerades. Tot això ha canviat, com tantes altres coses dutes per la modernitat, el consumisme desfermat, la crisi econòmica,  i les cobdícies no sempre justificades.

     A les col.leccions de documents gràfics, una de les més potents i interessants és precisament aquesta de la música, amb moltes subtemàtiques a la seva ombra: clàssica, folklore, pop, moderna, músics, compositors, instruments, orquestres i formacions, dansa, òpera, teatres, artistes de l’espectacle en general, cinema, etc.

w-img331

    D’un dels àlbums del vessant clàssic i iconogràfic hem triat aquestes tres imatges que reflecteixen sengles il.lustracions imaginàries de l’ estimada patrona.

   Xavier