Tot anunciant el 2014
11 de desembre de 2013
Feliz Navidad ¡ Bon Nadal ¡
23 de desembre de 2013
Show all

      Tot just durant aquests dies de fa cinc anys que a Cassà de la Selva vam organitzar, sota els auspicis de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament, una exposició d’antigues felicitacions nadalenques. Aquest que els hi mostrem és el cartell de dita exhibició, que fóra acomanyat d’un díptic informatiu.

resized_img353

    La mostra la vam dividir en diversos blocs: Postals catalanes, castellanes, estrangeres; de temàtica religiosa, romàntica, al.legories; felicitacions dels antics oficis; i les “dècimes gironines”, una curiosa varietat que en els col.legis confeccionaven els escolars per felicitar llurs familiars.

resized_img354

   Uns anys enrere, el 2002, una altra exposició la vam instal.lar a la Diputació provincial, organitzada pel consell comarcal del Gironès. Com ve essent el nostre costum de tota la vida, sempre que des de qualsevol instància no comercial – ajuntaments i altres organismes públics, entitats sense ànim de lucre, i particulars – ens han demanat la col.laboració en aquest sentit, amb molt de gust hem cedit el material dels nostres fons i alhora hem confeccionat els escrits i ajudat al muntatge de les mostres.

  Xavier