El Museu Catalunya Postal
30 de desembre de 2013
La Agencia Efe
7 de gener de 2014
Show all

      Avui hem tornat a gaudir del popular concert d’Any Nou que ofereix l’orquestra filarmònica de Viena des de la capital àustriaca i que ve essent seguit per gairebé el món sencer gràcies a la ràdio i la televisió. Enguany, el director ha estat per segona vegada en pocs anys Daniel Barenboim, qui amb el seu mestratge i novetats ha fet sens dubte les delícies de la gent.

     La gran àrea musical quant a documentació gràfica actual i històrica, abasta un sensefi de temàtiques, una de les quals és precisament aquesta, la dels valsos i la família Strauss. Tot repassant l’àlbum corresponent, hem triat les postals que hi acompanyem, algunes d’elles dedicades a l’esmentada nissaga de músics, i d’altres que mostren diverses vistes de Viena, tant en gravat com en fotografia, a través d’exemplars de llarg centenaris.

resized_img366 resized_img367 resized_img368 resized_img369 resized_img370 resized_img371 resized_img372 

   Dites imatges, a l’igual que totes les que en aquest blog hi publiquem, pertanyen al fons del Catalunya Postal, i en aquest cas també només representen una ínfima part de totes les que hi tenim i que hom refereixen al tema triat.

   Xavier