Aquel entrañable y eficiente telégrafo
13 de gener de 2014
Luis Aragonés
1 de febrer de 2014
Show all

  La preparació d’un concurs i exposició de cartells i altres documents relacionats amb el cinema, per al qual ens han demanat que fem de jurat, ens convida a recordar que un dels fons del Catalunya Postal és precisament aquest, el del setè art. Dita celebracio tindrà lloc d’aquí uns mesos a les contrades gironines, i oportunament en donarem prou informació, amb dates, situació, organització, participants, etc.

  Aquí els mostrem diversos cartells d’abans de la guerra, corresponents als anys 1929 i 1930, dos dels quals únicament els hem pogut escanejar parcialment degut a les seves dimensions. Les poblacions exhibidores, Girona i Cassà de la Selva com hi podreu comprovar, amb Salons ja desapareguts des de fa diverses dècades.

resized_img391 resized_img393 resized_img392

 Properament hi tindrem ocasió de continuar parlant sobre aquest món fantàstic del cel.luloide, promotor també d’una ingent quantitat de material gràfic a base de cartells, programes de mà, fotografies, postals, fulletons…

  Xavier