102 anys del Titànic
17 de març de 2014
La soledad del corredor de fondo
17 de març de 2014
Show all

      El món del correu i de la filatèlia és obviament un dels apartats més importants d’aquest arxiu/col.leccions/museu. Sobre la filatèlia n’hi hauria molt a parlar, fins i tot de la vella polèmica segell nou / segell usat o circulat. Nosaltres personalment pertanyem a l’amplíssim sector d’aficionats que prioritzen aquests darrers, els que han complert el servei públic per al qual es van inventar, i que alhora ens aporten a posteriori una valuosa informació a través de la seva història postal.

resized_img122 resized_img123

     Avui però, els parlem d’una altra varietat, evidentment de segells nous en tractar-se de folis sencers, i que davant la fortíssima davallada patida en els darrers anys, encara es poden trobar exemplars d’aquesta modalitat, força assequibles en segons quines sèries i anys. Un vessant especial és el dels efectes que commemoren fets històrics d’aquella història postal i de les diades dedicades al segell en general. Aqui hi mostrem dues sèries al.lusives.

   Xavier