Siglo XIX, correo en el mismo dia
13 de maig de 2014
El Salón del Comic de Barcelona
22 de maig de 2014
Show all

     Demà, la Nit dels museus, el Catalunya Postal s’hi afegeix un anys més a la iniciativa, i des de la seva modèstia i manca de possibilitats, hi posarà el seu gra de sorra per celebrar tan lloable iniciativa. L’event enregistra una major incidència a Barcelona ciutat, però igualment a altres capitals i ciutats hi haurà activitat, com per exemple a Girona, on per les notícies que en tenim, hi col.laboraran el Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Museu d’Art, el Museu d’Història, el Museu d’Història dels Jueus i el Museu del Cinema, oberts fins a mitjanit en una jornada de portes obertes, i que en coincidir amb la magna exposició floral a l’aire lliure, Temps de Flors, de ben segur que hi aplegarà força gent.

resized_img205 w-img238 resized_CCF22122011_00011

   Durant la nit de dissabte a diumenge, en serem una desena d’amics els qui passarem unes hores gaudint dels fons documentals del Catalunya Postal, que no oblidem que ara per ara s’hi ubica a un habitatge particular, i que malgrat el seu moviment de material, de novetats i de col.laboracions amb entitats externes, no deixa de tenir una precarietat evident. Al respecte, hi podeu llegir en aquest bloc alguns articles anteriors, on hi parlem d’allò del Continent i del Contingut.

resized_img003 resized_img202

   Que passeu molt bona nit totes aquelles persones que visiteu els museus catalans durant la jornada de demà, i si més no mireu de reconèixer l’esforç i la dedicació, moltes vegades sense ànim de lucre, sense cap ajut oficial, i moguts pel desig  de servei a la societat, que desenvolupen tantes persones entusiastes, “formiguetes”, i totalment generoses en tant que ofereixen les seves col.leccions per a gaudi, informació i benefici de la ciutadania en general.

   Xavier