Sant Narcís, patró de Girona
28 d'octubre de 2014
53ª Fira de Mostres de Girona
29 d'octubre de 2014
Show all

 El dia 31 d’octubre de 1982 es presentaria la pàgina de Filatèlia i Col.leccionisme del Diari de Girona, el primer dia del canvi de format del rotatiu gironí, fins aleshores Los Sitios, llavors sota la direcció de Gonzalo Garrido, l’administració de Rafael Claramunt i la propietat de Medios de Comunicación del Estado.

   Aquest periodista, amb el carnet nro. 067 de la Unió de Periodistes de les Comarques Gironines, que ja hi venia col.laborant amb el Diari des de l’any 1968 com a corresponsal, articulista i promotor de programes especials de festes majors, aconseguí dut per la seva afició, d’oferir als lectors setmanalment un espai de divulgació filatèlica i de col.leccionisme en general, a la bestreta convertit en el més antic de la premsa gironina, i així mateix i en el seu format en el de major solera de tota la premsa d’informació general de l’Estat espanyol.

resized_img418 resized_img419

      Amb el recull d’aquests treballs divulgatius, juntament amb els publicats a altres mitjans com ara  El Eco Filatèlico y Numismático -la revista especialitzada de major renom en parla hispana- , n’hem aconseguit més de 70 medalles de competició nacionals i internacionals, fins a la categoria d’or a les oficials de la federació catalana.

Xavier