El dia Mundial del Correu
10 d'octubre de 2015
Sant Narcís, patró de Girona
29 d'octubre de 2015
Show all

    Durant aquests darrers dies s’ha vingut celebrant arreu del país el 75è aniversari de l’afusellament del president de la Generalitat de Catalunya, Lluís Companys i Jover.

resized_img496

     Nosaltres mateixos i sumant-nos a aquell sentiment generalitzat de memòria, d’homenatge i de solidaritat amb el la màxima autoritat del país que fou vilment ajusticiada pel règim franquista, vam dedicar fa uns dies la pàgina de Col.leccionisme del Dominical del Diari de Girona al personatge.

resized_img497

   De l’àlbum on hi ubiquem documentació relativa als nostres presidents hem triat aquestes imatges que l’hi fan memòria, al molt honorable Sr. Companys, algunes d’elles amb al revers que mostren textos al.lusius i reivindicacions populars. Xavier

resized_img498 resized_img499