Llibres d’etnografia catalana
19 de febrer de 2016
La màgia del Col.leccionisme
29 de febrer de 2016
Show all

Avui acabem de visitar la tercera edició de la Fira del Porc de Riudellots de la Selva, que continuarà oberta durant tot el dia de demà, diumenge 21. Un veritable èxit, i vagi la nostra cordial felicitació a totes les persones que la han fet possible, a la Comissió de festes, i al Consistori amb la batllesa, Montserrat Roura, al capdavant, i per cert que hi ha estat un dels membres de l’organització més actius i al peu del canó.

Marca_Aiguaimg388_3

A banda del minireportatge que preparem per a la pàgina de Col.leccionisme del Diari de Girona, hi avancem aquesta petita selecció de postals, d’entre les que hi veureu imatges fotogràfiques reals, juntament amb d’altres d’il.lustrades, en clau d’humor, i també publicitàries de Salchichones Abella, de Lugo, i de Polvos Pinós, de Girona.

A l’àlbum corresponent, hi tenim un segon apartat, dedicat als porcs senglars.     Xavier

Marca_Aiguaimg387_2 Marca_Aiguaimg389_4