Els “bouquinistes” de Paris
23 d'abril de 2016
Jesse Owens, heroi a Berlín
2 de maig de 2016
Show all

Una data cabdal a Catalunya, en tant que és el seu Patró; igualment, per a la literatura, i per als enamorats, que avui es creuen la rosa i el llibre. Avui, diada de Sant Jordi, un esdeveniment que un any més volem recordar aquí, i a la xarxa Facebook, a més d’haver publicat així mateix escrits al·legòrics a la premsa.

web-img024 web-img025

Arreu del món pràcticament se celebra aquesta diada, en ésser Sant Jordi patró de gran nombre de països, fins i tot a l’africana Etiòpia.

web-img026 web-img029 web-img030

La col·lecció del Catalunya Postal disposa de centenars de imatges al·lusives, de les què n’hem triat aquesta petita mostra. I per cloure, la peça que més estimem, en tractar-se d’una aquarel.la de 40×30 cm. què ens obsequià el gran artista Carles Vivó (Salt, 1930- Girona, 2005).     FELIÇ DIADA A TOTHOM ¡¡¡      Xavier

resized_img534