Programes de Fires de Girona
26 d'octubre de 2016
Centenari de la Transmediterránea
25 de desembre de 2016
Show all

Abans de tot, seguidors del Catalunya Postal, refermar el que hem dit en alguna entrada anterior, i és que degut a la immediatesa i a la projecció de les noves xarxes socials, en el nostre cas el Facebook per la facilitat a reproduir imatges, ja veieu que darrerament hi entrem poques coses per aquest Blog.

El Catalunya Postal continua plenament  actiu, i entrant a diari material de molt diverses procedències, documents que periòdicament hi anem mostrant tant a les exposicions, com per mitjà de les anomenades “xarxes”. Ara, aquests dies, hi volem introduir alguns canvis al web, que sembla “deixat” de la mà de Déu, com es deia abans, però que per efecte de no tractar-se d’un ens comercial ni amb ànim de lucre, tampoc entenem que és   la inversió que caldria fer-hi.

Marca_Aiguaimg879_1 Marca_Aiguaimg881_2

Ahir vam estar preparant el proper escrit per a la pàgina de Col.leccionisme del Dominical del Diari de Girona, aquest cop dedicada als 80 anys de la mort del poeta Federico Garcia Lorca i la seva vinculació en aquest cas, amb Girona. Conservem els documents que acrediten sobre la representació de l’obra Bodas de Sangre el dia 29 d’octubre de 1936, Sant Narcís, i que davant les tristes notícies que hi anaven arribant, els organitzadors van convertir la sessió teatral en homenatge al literat granadí.

Marca_Aiguaimg882_1

Hi acompanyem algunes imatges de la col.lecció que el Catalunya Postal disposa sobre aquest tema concret, i hi afegiríem el fet de que l’any 1998, amb motiu del centenari del naixement de Garcia Lorca, a Granada la federació internacional de filatèlia organitzà una exposició mundial competitiva, a la qual hi participaríem nostaltres, amb el resultat d’aconseguir dues medalles de bronze pels nostres treballs sobre història postals, cartofilia, i temes filatèlics.      Xavier