80 anys de Garcia Lorca
23 de novembre de 2016
Bitllets i monedes locals
25 de desembre de 2016
Show all

El 25 de novembre es complia el centenari de la Mediterránea, la naviliera de casa nostra posseïdora d’una trajectòria de referència en el servei del transport, de les comunicacions i del lleure. La mateixa, vindria a ser la succesora de la emblemàtica i històrica Transatlàntica i l’any 1916 sorgiria de la unió de la Compañía de Vapores Correos de África, Línea de Vapores Tintoré, Ferrer Peset Hermanos i Navegación e Industeria. Amb els temps s’hi anirien afegint altres petites firmes fins a crear un important  empori.

Marca_Aiguaimg894_1

 

Una de les grans àrees del col.leccionisme documental és aquesta de la mar, i el Catalunya Postal en dedica una especial atenció. A les fotos i postals, s’hi afegeixen coneixements d’embarcament i altres documents.   Xavier