Sant Eloi, patró dels ferrers
25 de desembre de 2016
Felicitacions pel tradicional correu postal
25 de desembre de 2016
Show all

El dia 10 d’aquest mes complia 100 anys la última llegenda viva de l’època daurada del cinema, l’actor Kirk Douglas, qui ha tingut un digne succesor professional en la figura del seu fill Michel.

Marca_Aiguaimg936_1 Marca_Aiguaimg937_2

Com sabreu, l’obra més important que representà en el cel.luloide aquest personatge seria Espartaco, una lloreada i sempre admirada pel.licula, estrenada a les nostres contrades l’any 1962, i que encara és hora que molt sovint la solen passar per les televisions, especialment durant les dates de la Setmana Santa.

Marca_Aiguaimg938_3

 

El setè art conforma una de les grans àrees del col.leccionisme popular, amb un ventall impressionant de matèries com ara els cartells, programes, fotos i postals, altres publicitats, pel.lícules, vídeos i CD, etc.      Xavier