Felicitacions pel tradicional correu postal
25 de desembre de 2016
El concert d’Any Nou a Viena
1 de gener de 2017
Show all

Resulta evident que durant aquestes dates nadalenques i de canvi d’any és quan més felicitacions es trameten. Una tradició bonica, tot i que també hi haurà gent que es deixa guiar per la moda i els costums, i pot arribar a exercir-lo de manera mecànica. En qualsevol cas, benvigudes siguin les felicitacions.

Marca_Aiguaimg970_1

 

En aquestes dues d’anteriors, alemanya i francesa de 1900, veureu que s’hi apel.la a un altre desitg, el dels diners. Doncs, no tot hauria de ser -en pensarien els editors corresponents-, Salut, Pau i Felicitat -o Èxits-, les nostres preferides i per aquest ordre.

Marca_Aiguaimg971_1

 

Aqui us mostrem unes altres targetes de felicitació, catalanistes i brodades, presentació aquesta no gaire corrent i consegüentment molt cercada i valorada. En el món cartòfil, possiblement l’àrea més important quant a profusió i abundància sigui aquesta de les felicitacions,  centrant-se molt especialment per les dates que celebrem ara.   Xavier