Temps de felicitacions
26 de desembre de 2016
El president 45è. dels EE.UU.
25 de gener de 2017
Show all

Un any més hem pogut gaudir per la tv del concert que la Filarmònica de Viena ofereix a tot el món arribat el primer dia de l’any. Tot un goig per als sentits l’escoltar un cop més tants valsos i polkes, que no per ser tan coneguts arriben a cansar.

Marca_Aiguaimg987_1 Marca_Aiguaimg988_2

 

De l’àlbum dedicat als compositors clàssics hem triat aquestes targetes que recorden la família Strauss, amb en Johann fill (Vienas 1825-1899) al capdavant de tot, però sense oblidar el seu pare Johann (Viena, 1804-1849) i el seu germà Joseph, ambdós igualment creadors de valsos i de polkes.

Marca_Aiguaimg984_2 Marca_Aiguaimg989_1

 

En aquest punt s’apleguen perfectament música i ball, i nosaltres també considerem el vals com possiblement el més elegant de tots, i que als que ballem un mica ens encanta escoltar-lo, i com no voltar tota una pista tombant d’esquerra i de dreta i si pot ser amb una bona partenaire millor que millor.

La musical està convertida innegablement en una de les més grans àrees documentals, i en aquest cas d’imatges -fotos, postals, gravats…-, abasta un sensefi de branques o subtemàtiques, que arriben a emplenar àlbums i més albums.    Xavier