El concert d’Any Nou a Viena
1 de gener de 2017
Hello world!
30 de gener de 2017
Show all

Durant aquests dies la pràctica totalitat del món ha estat pendent d’un esdeveniment que sens dubte afectarà a la globalitat de l’orb, com és la proclamació del nou president dels EE.UU. de nord-Amèrica, Donald Trump.

Marca_Aiguaimg041_1

 

Un dels grans apartats del Catalunya Postal és el corresponent a la Història, les nacions i la geografia, i el decurs dels països durant els darrers temps. I com no, la considerada com a primer potència abasta un espai molt important de tota aquesta documentació, a través de la filatèlia, la numismàtica, la cartofilia, com a principals disciplines del col.leccionisme popular

Marca_Aiguaimg042_2

 

Després de l’efigie de tres dels presidents més destacats de tots els temps, George Washington, Thomas Jefferson i Abraham Lincoln, us mostrem dues imatges pictòriques de quan l’emancipació de les tretze colònies de l’imperi anglès, allà per l’any 1776.

Marca_Aiguaimg043_3

I per cloure aquest breu repàs a la notícia del moment, recordar un altre president que marcà una època i que patiria un nou magnicidi perpretat per la gent i les classes intolerants i que sempre s’han cregut els amos del món i de tot “bitxo” vivent. John F. Kennedy, a través d’una postal de la seva tomba, i d’un sobre filatèlic amb la imatge de la seva dona Jacqueline, i del segell a ell dedicat, mata-segellat el 22-11-1966 a Arlington.

Xavier