Un nou any de plena activitat
27 de febrer de 2018
Xavier Cugat, gironí universal
23 de juliol de 2018
Show all

Tal com us hem manifestat en més d’una ocasió, darrerament no ens veieu gaire actius en aquest Blog, per emprar amb més asiduïtat el Facebook, mitjà que entenem com a més àgil, còmode, i que afavoreix la interrelació entre un servidor i els seus seguidors. Certament que ens sap greu, però la manca de temps se sol imposar en aquesta activitat. Us recomenem, doncs, l’entrada al Xavier Romero del Facebook.

Continuem tanmateix, amb la pàgina de Col·leccionisme del Dominical del Diari de Girona, col·laboració que ja dura ininterrompudament des de l’any 1982, dins de la globalitat dels 50 anys que portem en aquest mitjà de comunicació (1968-2018). Des de l’anterior comentari en el Blog, aquests han estat els temes tractats, arrencant des del dia 25 de febrer i fins a la data d’avui, dia 13-5:

Setmana de Carnavals, Fira del Porc a Riudellots, Interviú i Tiempo, La musa de Julio Romero, El costat fosc del prohom, Establiments històrics, Els aiguats de Girona, Tradició i devoció, El rei dels esports, El cinema a Figueres, Sant Jordi i Montserrat, Homenatge a Monturiol, L’impressor Gutenberg, i Temps de Flors.

Marca_Aiguaimg20180508_17270052_1 Marca_Aiguaimg20180508_17424601_1 Marca_Aiguaimg20180508_17442430_2

 

 

Veureu que les il·lustracions que acabem d’acompanayar-hi corresponen a Temps i Flors, el famós certamen que té lloc a la ciutat de Girona i que es va inaugurar ahir. Hi destaquem la flor de du el nom del patró, sant Narcís, què curiosament llueix per la seva absència en tan magne festival botànic i artístic.

Tots els articles publicats tant al Diari de Girona, com al Facebook, i a altres revistes, van acompanyats de les corresponens i al·legòriques il·lustracions. Si alguns dels nostres lectors en aquest Blog estan interessats a conèixer els temes esmentats, ens ho poden demanar a l’email xavier@catalunyapostal.cat, i amb molt de gust els faren sortir en aquest pàgina.       Xavier