Salutacions d’un any nou
9 de febrer de 2018
Les últimes publicacions
13 de maig de 2018
Show all

Hem començat l’any amb molta activitat – presentació del llibre que hem escrit sobre història local de Riudellots de la Selva, Exposició del carrilet i capítol del Descobrim Cassà, Exposició sobre tema porcí a la Fira Porc també de Riudellots, continuació de la col·laboració amb els butlletins de les entitats filatèliques i de col·leccionisme gironines, i algunes altres aportacions personals-. Prosegueix  l’entrada de material gràfic i documental, i com no també la pàg. de Col·leccionisme que venim publicant al Dominical del Diari de Girona, ininterrompudament des de l’any 1982.

Com ja us hem comentat en aquest Blog en més d’una ocasió, demanem disculpes pel fet de no entrar-hi gaires comunicacions i imatges, atès que pel Facebook ens en surt més còmode, i gaudim del seguiment dels amics/gues de manera ben participativa. Us ho recomanem, d’entrar-hi al nostre portal Xavier Romero.

Pel que fa a l’esmentat espai del DdG, durant aquestes primeres setmanes del 2018, hem escrit, per ordre cronològic: L’Olimpíada popular de Barcelona, La Constitució d’Andorra, El servei postal, La setmana dels sants barbuts, La postal catalanista, Setmana de carnavals, Fira del porc a Riudellots, i La desaparició d’Interviú i Tiempo.   Com sempre, totes les imatges que il·lustren aquests petits reportatges, pertanyen als fons del Catalunya Postal. Les temàtiques escogides mirem que siguin d’actualitat,  amb acompanyament gràfic invariablement al.lusiu, però corresponent a diverses èpoques.   XavierMarca_Aiguaimg119_1 Marca_Aiguaimg987_1

 

sant antoni abat