XXX Exposició de Sant Feliu de Guíxols
5 d'octubre de 2019
La nova web i la represa del Bloc
23 de juliol de 2021
Show all

Ja us ho havíem comentat a l’entrada de fa uns mesos, que el Blog no mostrava tota l’activitat del Museu Catalunya Postal davant la manca d’interactivitat i comunicació segons el model dissenyat des d’un bon començament.

Continuem amb la presència totes les setmanes al Dominical del Diari de Girona, ininterrompudament des de l’any 1982 i essent a la bestreta la secció fixa més antiga de tota la premsa gironina. Des del darrer comentari aquí, hem publicat aquests temes a la pàgina de Col·leccionisme: La música dels anys 60, Postals en seqüència, Volta ciclista a Catalunya, El tren de Sant Feliu, Fira de Fornells, Setmana Santa gironina, Reportatge Teatre Albéniz, Diada del segell a Figueres, Els contes de Calleja, Fargnoli en exposició, El tren de Ripoll, La Fira del Suro, La llotja de Sils, El juguet a Figueres, Els segells en català, El segell de Forges, El Museu del Còmic, Salvador Espriu i Andorra, 50 anys del tren d’Olot, Astrofilatèlia lunar, El Tour de França, El món sardanístic, El pont de Besalú, Santa Cristina i la màgia, Vestits de bany, Expo de Sant Feliu, Diada Nacional, Modelisme a Quart, Temps de verema, Bitllets locals catalans, i 50 anys de l’Aplec de Cassà, qua apareixerà publicat demà diumenge dia 6 d’octubre.

Com podreu veure, mirem de triar temes d’actualitat, i d’altres relacionats directament amb la demarcació gironina, tot i que transportant-nos igualment a temps passats, gràcies a les imatges retrospectives que ens faciliten el nostre arxiu i col·leccions, il·lustracions que tenim a disposició de qui les necessiti.

Recomanem als nostres seguidors que visitin el portal de Facebook, Xavier Romero, en el qual i tot i que intercalant temes personals -que són els més demandats pels nostres amics/gues- , van apareixent imatges i comentaris dels més diversos temes enciclopèdics i universals.

La millor manera per contactar-hi és via email, a xavier@catalunyapostal.cat,  o .com , amb la seguretat de que contestarem el més ràpid possible, i amb la facilitat de poder adjuntar imatges al·lusives.

Una salutació cordial als seguidors, i restem a la vostra disposició.

Xavier