Facebook i contactes mitjançant l’email
5 d'octubre de 2019
Museus en pandèmia
27 de juliol de 2021
Show all

A partir d’avui 23 de juliol del 2021 comença a funcionar la nova web, la qual esperem que us agradi i que serveixi per oferir-vos més informació i imatges per una banda, i en contrapartida l’oportunitat de llegir i d’escoltar les vostres opinions per altra banda.

La nostra activitat tanmateix, no ha descansat ni un sol moment en aquest interval de temps aparentment desconnectats. Continuem amb abundoses entrades de material; amb la divulgació a través de la pàgina de Col·leccionisme del Dominical del Diari de Girona, que aviat complirà els 40 anys de presència ininterrompuda de cara als lectors; amb les entrevistes mensuals que n’ofereix Ràdio Cassà; i ja en poques setmanes la recuperació tradicional de les entitats filatèliques i de col·leccionisme, en aquest cas la de Sant Feliu de Guíxols, amb l’exposició anual el mes de setembre i tenint per marc el Monestir de la ciutat, i sobre la qual escriurem en el Butlletí/revista i exposarem material relatiu al tema d’honor d’enguany, la Sardana, per celebrar la condició de S.Feliu com a Ciutat Pubilla.

Altrament, estem col·laborant amb articles sobre col·leccionisme amb la revista barcelonina El Troc, i per falta de temps no podem tornar a fer el mateix amb El Eco, la publicació senyera en el context internacional, sobre filatèlia i numismàtica bàsicament, i en la qual vam estar escrivint durant uns anys.

Un altre detall que us volem comentar aquí: Hem vist amb sorpresa com alguns i sense cap autorització han creat diverses entrades a Internet sobre el Museu Catalunya Postal, i com a imatge d’entrada una impressionant foto del campanar de l’església de Cassà, i fins i tot sortien els textos en rus … Per altra banda, els de Google tenen una altra entrada, també sense permís, on en parlen a la seva manera de nosaltres, i ensenyen imatges i dades incertes, tot i que ells poguessin pensar que ens en feien un favor publicitari. Tractarem de anul·lar aquesta mena de pirateria, i que d’entrades resti únicament una, la genuïna, aquesta que hi teniu a la vista, la del Museu Catalunya Postal, marca registrada, reconeguda per la Generalitat de Catalunya, i amb molts anys d’activitat.

A les pròximes entrades en el Bloc, hi tornarem amb un “bany” d’imatges. Gràcies per la vostra atenció, amics/gues.

Xavier