Molta activitat
23 de novembre de 2023
Més entrades, i divulgació
2 de maig de 2024
Show all

Continuem sense tenir gaire contacte amb els nostres visitants per mitjans d’aquest Blog. Us demanem disculpes i ens ratifiquem en les formes de relació a diari, preferentment amb l’email.

Amb el suport de les imatges i els documents de l’arxiu (amb una estimació actual que passa de les 300 col·leccions diferents), seguint publicant els diumenges al Diari de Girona, a la revista El Troc, i altres col·laboracions amb més capçaleres, en aquest terreny del col·leccionisme, la història i la cultura en general, inevitablement expressades en pla divulgatiu i didàctic.

Per exemple, alguns del temes tractats darrerament: Les cupletistes (espanyoles, catalanes i parisenques); El TBO hauria fet 117 anys; Illes Feroe i el seu correu; Dia de la Dona; Un segell personalitzat i dedicat a S. Feliu Guíxols; Dia Mundial de la Ràdio; Carnavals i Carnestoltes; Etiquetes de licors; Els ports comercials gironins; Felicitacions d’antics oficis; La Volta a Catalunya; 100 anys de Marlon Brando …

Xavier