Més actius que mai
13 d'abril de 2024
Show all

En els darrers temps hi estem entrant força material, majoritàriament d’aquell que ens interessa de debó, com ara el del paper vell imprès. El segon pas, és el de la classificació, doncs tot i ser els nostres fons clarament eclèctics, o molt diversos, evidentment que no pas tot s’hi pot aprofitar.

Un cop realitzada una primera repassada, ho classifiquem i en derivem als àlbums, arxivadors i calaixos corresponents, prèvia anotació en el directori/inventari de destinacions -els esmentats àlbums … -.

Aquesta mena d’ordre, a voltes aparentment ben desordenat … ens facilita la localització ràpida d’exemplars i de documents que podem necessitar en un moment donat.

Quant a la divulgació, no existès una norma fixa, ni volum, ni destinació, etc.; ni tampoc cada setmana, o cada mes, n’enregistrem quantitats i temàtiques semblants.

Pel que fa a la premsa, alguns dels temes tractats últimament: Centenari de Telefònica, El mag Xevi, Sant Jordi, venerat patró, L’evolució de Torre Valentina, La Banyoles Olímpica … Hi acompanyem algunes imatges al·lusives.

Xavier