Més entrades, i divulgació
2 de maig de 2024
Show all

Són les que portem trepitjades, en estar exercint l’ofici ininterrompudament des dels 1960, 70, 80, 90, 2000, 2010 i 2020, professionalment, i per altra banda desinteressadament quan ens demanen per col·laborar majorment amb entitats culturals, sense ànim de lucre. Són milers els treballs signats (cròniques, reportatges, articles, entrevistes, suplements especials) per a la premsa provincial, regional, estatal, i fins en alguna ocasió per a la internacional.

També com a periodista hem competit en exposicions nacionals i fins a mundials en l’apartat de Literatura Filatèlica, amb un palmarès de prop d’un centenar de medalles -algunes d’or en el cas de l’àmbit català-.

Per una altra banda, portem publicats dos llibres de història prov. Girona, farcits d’imatges antigues, com el cas del que apareixerà a finals d’aquest mes d’octubre de 2024, “Girona, 1900-1930”, amb textos d’un servidor, i unes 180 antigues vistes de la capital, exemplars ja centenari.

I finalment, esmentar aquest web que hi esteu visitant, del Museu Catalunya Postal, amb entrades constants, eclèctic, multidisciplinar, dedicat a la imatge i al vell paper imprès, que tal com diuen els entesos, es tracta d’un fet únic a l’Estat. El fons d’imatges em serveix per poder escriure pràcticament de qualsevol tema, gràcies a la seva categoria d “enciclopèdic i universal”, i a continuar presentant alguna exposició, ja sense competició, i per col·laborar amb entitats amigues i de les que en soc soci en alguns casos.

Us en mostrem alguns dels carnets, que ens certifiquen haver treballat per a molts mitjans. I encara hi continuem, amb uns 56 anys sense parar, i fins que el cos aguanti …

Xavier