Festa major de Cassà
27 de maig de 2009
Any sabàtic?
29 de juliol de 2009
Show all

Aqui ve la segona part de l’article, que no apareix complet a l’anterior bloc.

Deia que la postal que he reproduït de l’original de Carles Vivó -reconegut artista gironí ja traspassat- ha estat un èxit. Tothom qui la vulgui, me la pot demanar i la envio gratuïtament. Igualment, ho faré amb la postal commemorativa de l’Any Geganter -la colla de Cassà celebra enguany 50 anys de vida-

Festa de Cassà: Comporta força feina en la meva condició de regidor de Cultura, però la desenvolupen amb il.lussió, i una experiència que es remunta a 40 anys. Per la festa del 1969, vaig organitzar el I Festival de la Cançò, retransmés per La Veu de Girona, i comptant amb la col.laboració de Benet Nogué a l’hora de contactar amb els conjunts i cantants. Sense cap ajuda institucional, dos bailets de 16 anys arribaren a fer allò. Com a col.leccionista ja aleshores, conservo els programes, correspondència, postals dels actuants, i liquidacions d’impostos al meu nom -Autors i Menors-. En aquells temps treballàvem per AMOR A L’ART. Com han canviat les coses…¡¡¡

Xavier Romero

P.D. Per manca de temps escric a corre-cuita i sense corregir. Perdoneu les faltes.