Buen Año 2010
7 de gener de 2010
L’activitat no s’atura ¡
11 d'octubre de 2010
Show all

Amics i seguidors del món de la postal:

Com hi podreu comprovar, continuem al “ralentí” pel que fa a la comunicació mitjançant aquest blog, per la feina extra que estem desenvolupant en aquests darrers temps. No obstant això, continuem amb un bon ritme d’entrades de material, i preparant diverses exposicions col.lectives, alhora de col.laborar-hi amb les diferents societats a través de les seves revistes.

La darrera targeta editada, és la que reprodueix una oficina postal de 1852; un exemplar molt maco i il.lustratiu de com anaven vestits aleshores els carters, i el material que s’hi remenava. Els interessats la podeu sol.licitar, i encantat com sempre us la obsequiaré.

Una altra col.laboració recent del nostre Arxiu ha estat amb el programa d’impremta de la festa major de Cassà de la Selva, el qual hem il.lustrat amb programes antics, des de 1926 fins a primers dels anys 50, de la mateixa vila, complementats aquells amb altres documents i postals d’època. Ha resultat un llibret de 80 pàgines que sembla ser que ha tingut molt bona acceptació. Ideal per als col.leccionistes.

Bé, de moment res més, però sí desitjar-vos a tots una bon estiu, i a qui les faci, unes felices vacances.

Xavier Romero