Medalla d’argent a l’Exfilna’10
11 de novembre de 2010
Buen Año 2011
27 de desembre de 2010
Show all

Amics tots de Catalunya Postal:

A alguns ja us hem felicitat pel correu postal, tot adjuntant algunes targetes. A tots en general, valguin aquestes breus línies per fer arribar els nostres millors desitjos de Pau, Salut i Sort.

Aprofitarem aquests dies de festa o de semifesta per anar classificant i ordenant material, d’aquell que hi arriba quasi a diari i que alimenten les gairebé 300 temàtiques diferents, a més a més de les corresponents a topografia. Un dia o un altre poden tenir una utilitat aquelles postals, com és el cas de l’actual exposició muntada a Cassà de la Selva i dedicada a l’Esperanto, la llengua internacional.

Quan necessiteu targetes per anar enriquint la vostra col.lecció, o per realitzar qualsevol treball històric, geogràfic, biogràfic, o de les ciències i arts diverses, us podeu posar en contacte amb nosaltres preferentment mitjançant l’email.

Molt bones festes.

Xavier