Avui fa 60 anys
29 de gener de 2013
Topos i temes (I)
3 de març de 2013
Show all

        Fa uns dies que s’ha formalitzat l’encàrrec a l’Associació Filatèlica i de Col.leccionisme de Sant Feliu de Guíxols per part de la FECAFIL -Federació Catalana de Filatèlia-, per organitzar enguany l’exposició competitiva bianual que té per àmbit tot el Principat.

       L’event tindrà lloc el proper mes de juliol, amb dates per concretar, en el marc del Monestir de la ciutat ganxona, i amb una notable col.laboració per part de l’Ajuntament en primer lloc. La mostra estarà comissariada pel president de la Societat Filatèlica Gironina, Antoni Jiménez Maqueda, persona competent, treballadora i amb molta experiència en el muntatge i direcció de les exhibicions més assenyalades; mentre que per part de l’entitat organitzadora ja s’està treballant de ferm per acabar de lligar tots els serrells, i poder garantir l’èxit d’aquest esdeveniment que honrarà un cop més els filatelistes guixolencs i gironins, alhora de refermar Sant Feliu com a centre cultural de primer ordre.

    La primera edició de les exposicions oficials catalanes tingué lloc a Tordera, durant el mes de juliol de 1985. Aleshores, aquest que hi escriu va guanyar el Gran Premi de Secció en l’ apartat de Literatura, amb categoria d’or i la felicitació del Jurat afegida. La segona aportació durant aquella mateixa exposició, amb segells pertanyents a la col.lecció de blocs de 4 usats d’Espanya, n’obtingué medalla de Bronze argentat. Han transcorregut doncs 28 anys, i en el nostre cas particular el palmarès supera les setanta medalles aconseguides a  tot tipus de competicions, fins i tot de mundials.

    Novament hi tindrem ocasió de participar, a més a més de la feina que hi puguem aportar tant com a soci de l’Agrupació de Sant Feliu, com per la condició de col.laborador desinteressat en aquest tipus de convocatòries eminentment culturals. Hi continuarem informant de les novetats que s’hi produeixin.

    Xavier