Síria, epicentre del Proper Orient
14 d'octubre de 2013
Conocimientos de embarque
16 d'octubre de 2013
Show all

      Aquest diumenge dia 13 vam anar-hi a la descarregada de Sant Dalmai, succesora d’aquella tan mutitudinària i prestigiosa de l’Aeroport, que succesivament i durant uns anys se celebrà a la vila de Vilobí d’Onyar.

     Ens va decebre de totes totes l’interès que despertà la present edició, amb poquíssima gent, i gairebé nul.la incidència en les transaccions dels brocanters, la major part  vinguts de comarques barcelonines i lleidatanes. Alguns d’ells per cert, ens expressaríem que no hi tornaran a venir mai més.

img273 (antigues imatges de Bruxel.les i Sevilla)

    Diverses poden ser les circumstàncies de tal desencantament col.lectiu: La proliferació de fires i trobades d’aquest caire, a voltes abussiva quant a l’ acumulació i a la repetició de jornades; la menor qualitat i varietat de les ofertes; i per descomptat la crisi econòmica que tothom estem patint en aquests darrers temps.

   Amb alguns coneguts vam recordar amb nostàlgia aquelles edicions que tenien lloc al pàrking de l’Aeroport quan aquest romanava gairebé desèrtic i inactiu, i l’afluència a les quals tant per part de venedors com de públic i compradors resultava extraordinària.

   Xavier