Diada de Tots Sants
7 de novembre de 2013
President Kennedy
22 de novembre de 2013
Show all

     La temàtica Montserrat la tenim inclosa a l’àrea que anomenem catalanista – en altres comunitats i latituds hom diria regionalista -, i com a patrona que n’és de Catalunya i pel seu extraordinari simbolisme, indubtablement que es converteix en un dels apartats més destacats.

     Com a curiositat no us mostrarem pas alguns exemplars dels centenars de targetes postals editades, sinò un parell de fotografies de gran tamany, inèdites i no comercialitzades, a més a més d’un foli sencer de segells emesos a la illa de Montserrat de les Petites Antilles, un minúscul enclau britànic que com resulta d’obligat compliment a totes les colònies i antigues possessions d’aquest vast imperi, l’efigi del monarca de torn, en aquest cas la de la reina Isabel II, n’és ben evident.

w-img312 w-img314w-img313

    Un apunt més: Es tracta de monges la imatge que mostra unes dones que semblarien més propiament musulmanes ben cobertes pel seu burka… (dit amb tots el respecte)

   Xavier