Conocimientos de embarque (II)
5 de febrer de 2014
El suro
14 de febrer de 2014
Show all

    L’anterior article veuran que està relacionat amb els Coneixements d’Embarcament naval, tot atenent la petició d’un seguidor que ens demanà de treure pel Blog documents més antics que els mostrats a l’escrit anterior.

resized_img058 resized_img059

    Bé, i per atendre una altra sol.licitud, els oferim una pinzellada sobre la figura del Papa Joan Pau I, de tan curt pontificat, allà per l’any 1978, de només un mes i escaig. Tot i aquest període tan minso, l’administració postal vaticana l’hi reté el corresponent homenatge d’immortalitat a través dels efectes que hi mostrem: La sèrie de 4 facials; una targeta fotogràfica del seu bust de perfil; i una altra, igualment filatelitzada, amb la relació dels darrers titulars, inclós el successor, en Joan Pau II.

   Com sempre, totes les il.lustracions aquí exhibides, tant si duen la nostra marca com si no ho fan, pertanyen als fons del Catalunya Postal, que com hi veieu corresponen a  ben diverses temàtiques.

    Xavier