Ramon Casas, patriarca modernista
22 d'abril de 2014
75 anys de les Corts republicanes a Figueres
13 de maig de 2014
Show all

      Un capítol més de les nostres col.leccions és el dels personatges il.lustres, amb una major dedicació evidentment als propis, als locals. En aquest terreny, fa poques setmanes vam escriure a la pàgina de Col.leccionisme del Dominical del Diari de Girona sobre Xavier Cugat, músic, compositor, dibuixant, artista polifacètic en definitiva.

    Cugi, va nèixer amb el segle XX a Girona ciutat, i morí el 1990 a Barcelona. Aquell dia al diari gironí en publicàvem una foto autografiada per ell, una autocaricatura, i un dels programes de cinema de les pel.lícules en què hi participà, com ara l’emblemàtica Escuela de Sirenas.

resized_img178

     Avui hi afegim una fotografia de gran format, on l’hi veiem amb la cantant i companya d’actuacions Abbe Lane, una de les seves cinc esposes.   Xavier