El Salón del Comic de Barcelona
22 de maig de 2014
L’emperadriu SISSI
28 de maig de 2014
Show all

    En el món de la targeta postal, fidel expressió del costumisme popular, l’apartat del romanticisme representa un dels seus baluards, i encara més traslladant-nos a l’època d’or de la postal, primers del segle XX, quan l’ús i l’aprofitament de tal mitjà de comunicació deixà una gran emprenta, mai no superada fins aleshores i fins al moment present.

resized_img233 resized_img234

     Aquí els hi mostrem diversos exemplars, tant d’il.lustrats com de fotogràfics, amb afegits diversos i il.luminacions a mà, que els hi atorguen una impromta bucòlica i efectivament romàntica. A més a més, la majoria d’aquestes targetes estigueren circulades, la qual cosa als investigadors de la història ens aporta un sensefi d’informació i de possibilitats a l’hora de la divulgació.      Xavier