Figueres, capital del col.leccionisme
13 d'octubre de 2014
Programes de festa major de Girona
28 d'octubre de 2014
Show all

   Ahir dia 15 d’octubre es commemorà el 74è aniversari del cruel i injust afusellament del president de la Generalitat de Catalunya, Lluís Companys. Com ja ve essent tradicional per aquesta data, al monument ubicat al fossat de Santa Eulàlia de Montjuic i a la mateixa tomba del president, les autoritats del país per separat i en aquest cas amb el president Artur Mas al capdavant, li han ret homenatge, tot i que s’hi han trobat a faltar els discursos habituals dels darrers anys.

resized_img355 resized_img356 resized_img357 resized_img358

    Des del Catalunya Postal ens hi volem afegir amb tot el respecte i reconeixement a l’efemèride, tot mostrant aquests documents gràfics i de text.     Xavier