Sant Francesc Xavier
3 de desembre de 2014
Actualització del web
17 de desembre de 2014
Show all

   D’entre l’amplíssim camp de la literatura, avui en parlarem de la cal.ligrafia, aquell sa hàbit d’escriure a mà i realitzat amb una especial bellesa estètica que a hores d’ara ja resulta poc menys que arqueològica, en ser molt poca gent la que es comunica tot escrivint de punt i lletra, per allò de tenir el teclat com a una perllongació de la pròpia mà.

resized_img549 resized_img550 resized_img551

  Hi acompanyem alguns exemplars de targetes franceses, amb les primeres lletres dels paràgrafs ben augmentades a l’estil dels antics incunables, i a més combinant textos amb imatges al.legòriques, pintades a mà, que reprodueixen petits versos d’alguns dels més coneguts poetes i escriptors, en aquest cas Victor Hugo, Lamartine, Lefort…

   Resulta com hi podeu veure tota una joia per a la vista.     Xavier